«

»

Úno 09

Print this Příspěvek

Natáčení pořadu U6 zábavný svět vědy v Liberci

Naše škola byla pozvána do televizní soutěže U6 zábavný svět vědy. Dne 30.1.2018 v 5:35 hod jsme vyjeli z Košťan směr Liberec na natáčení. Jelo 5 soutěžících: kapitánka Adéla Vitásková, Kateřina Bílková, Natálie Veselá, Dan Bárta, David Gunár, doprovod nám dělala paní učitelka Lucie Kedjuchová a řidiče pan školník Jan Feri.

Když jsme dorazili (cca v 8:30 hod), tak jsme ještě chvíli čekali před IQ Landií na štáb České televize. Pustili nás dovnitř, kde si nás vzali na starost naši průvodci Barča a Martin. Museli nás trochu připravit na natáčení. Takže nejprve nás maskérka nalíčila, abychom se v telce neleskli, učesali nás a převlékli jsme se do soutěžních triček. Zvolili jsme si, že budeme tým alfa. A jde se na věc.

Od 10 hod se natáčelo, nejprve sami herci točili úvod a pak jsme přišli na řadu my. Celkově bylo natáčení náročné, natočit 20 minut pořadu trvalo až do 20:00. Ale i přes to vše, jsme si to velmi užili a líbilo se nám to. Štáb byl velmi pozorný a hodný, herci si s námi povídali, vtipkovali a fotili se.

Snažili jsem se, ale na velmi těžkého soupeře z Liberce, jsme bohužel nestačili. Moc jsme si to užili a jsme rádi, že jsme se mohli zúčastnit takové soutěže. Podívat se na nás můžete 5.3.2018 v 15:55 hod na stanici ČT D.

Natálie Veselá, Dan Bárta

Permanent link to this article: http://www.zskostany.cz/?p=3366